top of page

Over Quintes

Al meer dan 10 jaar streven we bij Quintes naar de juiste kwaliteitsaanpak voor jouw software.

We leggen je testprocessen en desgewenst je software of website op de rooster en verbeteren waar nodig. We gaan hierbij voor evolutie eerder dan revolutie. 

Op die manier kan jij je concentreren op jouw business en met een gerust hart de goede werking van je software of website aan ons overlaten.

  Zo is jouw bedrijf én je aanpak 'future-proof' en ben je voor op al je concurrenten.

IMG_7311_edited.jpg
Dominic Maes
Sr. Test Consultant

Dominic was één van de eerste, specifiek opgeleide, testers in België. Ondertussen heeft hij al meer dan 22 jaar ervaring in adviesverlening op het vlak van kwaliteitsborging voor software.

Zijn expertise reikt tot in verschillende sectoren zoals distributie, telecommunicatie, financiën, biochemie en overheid en dit zowel in België als in het buitenland.

Dominic is ISEB Practitioner en ISEB Agile Tester gecertificeerd en heeft een gedegen kennis van de meeste grote test- en ontwikkelmethodieken. ZIjn specialisatie ligt bij het verbeteren van test- en kwaliteitsprocessen voor softwareontwikkeling. Hij heeft tevens ervaring in het coachen en begeleiden, het geven van trainingen, test management  en people management, het uitzetten van test strategieën van projecten en programma’s, het schrijven van (master-) testplannen en de praktische implementatie van testen en testautomatisatie.  

Dominic is creatief, communicatief, diplomatisch en pragmatisch en bovendien een overtuigende teamplayer.

Hij is een graag geziene spreker op colleges, seminaries en conferenties. Dominic zet zich actief in om jonge mensen kennis te laten maken met software testen.

FB_IMG_1537646362243_edited.jpg
Patricia Torfs
Test engineer

Patricia verdiende haar sporen in de luchtvaart, meer bepaald als Revenue Accounting Administrator. Ondertussen is ook zij al meer dan 8 jaar opgenomen in het team van Quintes.

Haar nauwkeurigheid en doorzettingsvermogen is een grote troef in het testwerk. 

Sinds verscheidene jaren verzorgde zij met haar administratieve troeven de goede werking van ons kantoor. Onlangs heeft ze gedeeltelijk de testhandschoenen weer opgenomen.  Zij verzorgt mede het testen van websites en blijft uw eerste aanspreekpunt voor alle contacten binnen Quintes.

bottom of page